Televizyon
07 Ara 2019 09:10 Son Güncelleme: 07 Ara 2019 11:22

Masterchef'ten kim elendi? Fenomen isim yarışmaya böyle veda etti!

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Yasin, Batuhan ve Cemre arasında yarışmaya veda eden isim ise fenomen yarışmacı Yasin oldu.

MasterChef Türkiye'nin 6 Aralık Cuma günü yayınlanan 62'nci bölümünde dokunulmazlık ve eleme heyecanı birlikte yaşandı. Finale sayılı günler kalan yapılan eleme oyununda ise renkli kişiliğiyle herkesin dikkatini çeken Yasin, yarışmaya veda eden isim oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU
MasterChef'te değişen kurallar gereği bu hafta 3 dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık oyununda eşit oy çıkınca 7 yarışmacı da elemede yarıştı. Bu oyun sonunda ilk aday kırmızı takımdan Yasin oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda ise ikinci eleme adayı Cemre oldu. MasterChef'in son bölümünde ise kırmızı ve mavi takımlar bu defa suşi yaparak yarıştı. Jürinin oyları sonucunda ise kazanan mavi takım oldu. Böylece Yasin ve Cemre'nin ardından, üç kişiden oluşan kırmızı takımda Batuhan da direkt olarak elemeye kalan son yarışmacı oldu.

YASİN YARIŞMAYA VEDA ETTİ
Elemeye kalan Yasin, Cemre ve Batuhan, şeflerin istediği Kilis pie yemeği için 45 dakikalık süre içinde kıyasıya yarıştı. Şeflerin tadımı sonrasında üç yarışmacı arasında en iyi yemeği yapan Cemre oldu. Somer Şef ise bu hafta elenen ismin Yasin Obuz olduğunu açıkladı. Yasin ve Batuhan birbirlerine sarılarak vedalaştı.

"SENİ ELEDİĞİM İÇİN BAŞIM DERDE GİRECEK"
Yasin'in elenmesinin ardından ise duygusal anlar yaşandı. Şef Somer Sivrioğlu'nun "Kızım bana 'Ne yap et asla onu eleme' demişti. Şimdi başım derde girdi" sözleri herkesi güldürdü. Şefler aşçı olmamasına rağmen mücadelesiyle son 7 isim arasına kalan Yasin'e övgüler yağdırdı. Mehmet Yalçınkaya Yasin'i alnından öperken, Yasin ise şeflerin elini öperek yarışmaya veda etti.