MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları belli oldu!

MasterChef All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşanmıştı. Bir isim daha yarışmaya veda ederken bu akşam yeni haftanın takımları belli oldu.

MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları belli oldu! - Sayfa 1

MasterChef kaptanlık oyunu için heyecan dorukta. Pazar akşamı bir isim MasterChef hayallerine veda ederken dün akşam yeni haftanın ilk yarışı yapıldı.

111
MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları belli oldu! - Sayfa 2

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU Kİ KAZANDI?

Kaptanlık oyunu için bu hafta iki aşamalı kaptanlık oyunu oynandı. Yarışmacılar ilk turda en iyi simidi yapmaya çalıştı. Simidi en lezzetli yapan isimler ikinci etapta ise yaptıkları simitlerle yaratıcı tabaklar çıkardı. Yarışmacılar ilk tur için altışar tane simit çıkarmış oldu.

211
MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları belli oldu! - Sayfa 3

En başarılı simit yapan kişi Eren oldu. İlk turda başarılı olan isimler ise şu şekilde: Eren, Tahsin, Barbaros, Sergen ve Kıvanç oldu. Bu yarışmacılar ikinci etapta simit ile yaratıcı tabaklar yaptılar. Gecenin sonunda ise en başarılı yarışmacı mavi takımın kaptanı oldu.

311
MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları belli oldu! - Sayfa 4

Yaratıcılık aşamasındaki tabaklar şefler tarafından değerlendirildi ve beşinci Barbaros, dördüncü Tahsin, üçüncü Sergen oldu. Haftanın mavi takım kaptanı Kıvanç olurken, Eren ise ikincilik elde etti.

411