MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları açıklandı

MasterChef All Star'da finale haftalar kaldı! Alican'ın vedası ile son 11 yarışmacı finale adını yazdırmak için ellerinden geleni yapacak. Haftanın kaptanlarının ve takımlarının belli olduğu oyun öncesinde Somer şef, yeni bir sürece girildiğini duyurdu.

MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları açıklandı - Sayfa 1

MasterChef yine heyecanı doruklara çıkaran bölümle sevenlerin karşısına çıktı! Son 11'e kalan yarışmacılar haftanın kaptanını belirleyen oyunda önlük giydi. Mavi takım kaptanının belirlenmesinin ardından kırmızı takım kaptanı tercih edildi ve yeni takımlar da netleşti. MasterChef kaptanlık düellosunu kim kazandı?

15
MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları açıklandı - Sayfa 2

SOMER ŞEF, MASTERCHEF'İN YENİ SİSTEMİNİ DUYURDU!
MasterChef'te bu hafta takımlar 6'ya 5 rekabet edecek. Kıran kırana geçecek haftanın hemen öncesinde Somer şef yeni düzeni açıkladı.

Some Sivrioğlu, ''Bu haftadan sonra artık eleme sistemi değişiyor. Her gecenin sonunda bir kişi eleme potasına gidecek. 3 takım ve 1 bireysel oyunu olmak üzere her oyun sonunda 1 aday çıkacak. İki etaplı ve puanlama sistemli eleme finali oynanacak.

25
MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları açıklandı - Sayfa 3

Artık potaya düşmemek çok daha önemli. Çünkü artık herkes final potasında. Dokunulmazlık alan kendini kurtaracak. Konsey oyları ile potaya giden 3 aday belirlenecek. Son gece de her zaman olduğu gibi bireysel oyun oynanacak ve en az başarılı olan potaya girecek.'' sözlerini kullandı.

4 hafta sonra yarışmada kalmayı başaran 7 yarışmacı bireysel oyunlarla ceket giyme savaşına katılacak. Somer şef yarışmacıların bu hafta dahil 4 haftaları olduğunu yineledi.

35
MasterChef'te yeni kaptanlar ve takımları açıklandı - Sayfa 4

MASTERCHEF KAPTANLIĞI KİM KAZANDI?
MasterChef All Star yarışmasında yeni dönem resmen başladı. Son 11'e kalan yarışmacılar, şeflerce istenen ''Şekerpare'' tatlısını çıkardı.


Değerlendirme sonunda Hasan ile Tahsin başarılı bulundu ve mavi takım kaptanlığı da Hasan'ın oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak da Barbaros'u tercih etti.

45