MasterChef'te yeni format! Yarışma ortasında kurallar değişti

MasterChef All Star yarışmasında Azize'nin vedası ardından yarışmacılar yeni haftanın kaptanları olmak için mutfakta birbirinden lezzetli tabaklar çıkardı. Son 16'ya kalan isimler değişen format ile pazartesi akşamı ilk kez yarıştı. Önceki sezonlarda olduğu gibi kaptanlık düellosu geri döndü.

MasterChef'te yeni format! Yarışma ortasında kurallar değişti - Sayfa 1

MasterChef'te kaptanlık yarışı heyecan yaratırken, ekran başındakilerin de iştahını kabarttı. Eleme gecesi sonrası 16. haftaya giren MasterChef adayları, bir ilkle haftaya ''merhaba'' dedi. Somer şef, kaptanlık challenge'ının geri döndüğünü ve mavi - kırmızı takım kaptanlarının avantaj kazandıran challenge'a çıkacaklarını belirtti. İşte, kıyasıya mücadele sonunda MasterChef haftanın kaptanları...

16
MasterChef'te yeni format! Yarışma ortasında kurallar değişti - Sayfa 2

MASTERCHEF KAPTANLIĞI KİM KAZANDI? (23 EKİM)
Yarışmacılar, pazartesi akşamı mavi takım kaptanlığı için mutfağa girdi. Öncesinde Somer şef, formatta ufak bir yenilik olduğunu şu sözlerle duyurdu: ''Bu hafta itibariyle mavi takım kaptanı kırmızı takım kaptanını seçecek ve aralarında bir challenge gerçekleştirilecek. Bu gece sonunda ilk challenge olacak. Kazanana da çok büyük bir avantaj geliyor. Haftanın sonunda kazanan kaptan, çok önemli bir ödülün sahibi olacak. ''İlk kez 23 Ekim Pazartesi akşamı uygulanan kaptanlık challenge'ı öncesinde şefler yarışmacılardan ilk aşamada mantı yapmalarını istedi.

26
MasterChef'te yeni format! Yarışma ortasında kurallar değişti - Sayfa 3

En başarılı olan isimler; Sergen, Eren, Cemre, Esra, Hasan, Barbaros, Kıvanç, Dilara ve Tahsin.

Dokuz yarışmacı arasından mavi takım kaptanlığını Cemre kazandı ve karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Dilara'yı tercih etti.

36
MasterChef'te yeni format! Yarışma ortasında kurallar değişti - Sayfa 4

MASTERCHEF HAFTANIN TAKIMLARI
Mavi Takım
Cemre - Kaptan
Alican
Esra
Batuhan
Metin
Barbaros
Tanya
Barış

Kırmızı Takım
Dilara - Kaptan
Hasan
Tahsin
Kıvanç
Tolga
Ayaz
Sergen
Eren

46