MasterChef’te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte kazanan takım…

MasterChef Türkiye 2021'in 25 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelen bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef’te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte kazanan takım… - Sayfa 1

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyelikleri yaptığı MasterChef Türkiye'de mavi ve kırmızı takımlar, haftanın son dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

111
MasterChef’te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte kazanan takım… - Sayfa 2

25 Kasım Perşembe MasterChef yeni bölümdeki dokunulmazlık oyununda tadımı, yarışmacıların ailesinden bir kişi yaptı. Kazanan takımı, özel misafirlerin seçimi belirledi. Devamında kaybeden takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyunu haftanın 5. ve 6. eleme adayı belli oldu.

211
MasterChef’te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte kazanan takım… - Sayfa 3

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de mavi ve kırmızı takımlar, 3. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Şefler, takımlardan bu sefer sadece üç çeşit yemek istedi. Fakat istenilen yemekleri esnaf lokantası usulü bol kepçe yapmalarını istedi. Süzme mercimek çorbası, patlıcan musakka ve pirinç pilavı, sultan sarması yapmaları için 40 dakika süre verildi.

311
MasterChef’te yarışmacıların kaderlerini aileleri belirledi! İşte kazanan takım… - Sayfa 4

Son dokunulmazlık oyununda yarışmacıların ailelerinden bir isim stüdyoya geldi ve takımların yaptığı yemeklerin tadımını yaptı. Yemekleri kimin yaptığını bilmeden, yarışmacıları görmeden yaptıkları tadım sonrasında beğendikleri tabakları seçti. Verilen oylar sonrasında dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Bu akşam, 17-15 skorla dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu.

411