MasterChef'te sürpriz yarışmacı dokunulmazlık rekoru kırdı! Eleme adayı belli oldu

MasterChef All Star'da eleme heyecanının ardından bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Yarışmacılar takım oyununda kör tadım yaptılar. Gözleri bağlı halde tattıkları yemeğin ne olduğunu bilip aynısını yapan kişi takımına puan kazandırdı.

MasterChef'te sürpriz yarışmacı dokunulmazlık rekoru kırdı! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

MasterChef'te heyecan dolu anlar hız kesmeden devam ediyor. Pazar akşamı ekranlara gelen MasterChef All Star'da veda gecesi yaşanmıştı.

18
MasterChef'te sürpriz yarışmacı dokunulmazlık rekoru kırdı! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

MasterChef eleme gecesinde kıyasıya rekabet eden yarışmacılardan en az puanı alan hayallerine veda etti. Bu akşam ise MasterChef All Star'da dokunulmazlık ve takım oyunu oynadı.

28
MasterChef'te sürpriz yarışmacı dokunulmazlık rekoru kırdı! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
MasterChef'te son 8 yarışmacı kaldı. Bu hafta son dokunulmazlık oyunları için geri sayım başlamış durumda. Ceketleri giymek ve finale adını yazdırmak isteyen yarışmacılar bugünlerde zorlu bir mücadele içine girecekler.

38
MasterChef'te sürpriz yarışmacı dokunulmazlık rekoru kırdı! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

Bu akşam ilk etapta takım oyunu için kör tadım yapıldı. Gözleri kapalı bir şekilde tattıkları yemekleri doğru bir şekilde yapanlar takımlarına puan kazandırdılar. En çok puanı alan takım, takım oyununun galibi oldu.

48