MasterChef'te sürpriz isim ceketi giydi! Kimse beklemiyordu

MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarıştılar. Dün akşam 3. ceket için kıyasıya rekabet edildi. Yarışmacılar ilk etapta siyah pirinç, ançuez ve greyfurt ile yaratıcı tabaklar çıkardılar. İkinci etapta ise Şef tabağı yapacak olan yarışmacılar ceketi kazanmak için yarışıldı.

MasterChef'te sürpriz isim ceketi giydi! Kimse beklemiyordu - Sayfa 1

"MasterChef 3. ceketi kim kazandı? 27 Aralık MasterChef'te üçüncü ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?" sorularının yanıtı yarışmanın tutkunları tarafından araştırılıyor. Büyük finale yalnızca bir adım kalırken bu hafta her gün bir yarışmacı ceket giyecek. Kalan iki yarışmacı ise elenerek MasterChef hayallerine veda edecek. Heyecanlı anlar için geri sayım başlamışken ilk iki ceketin sahibi olan yarışmacılar adını Masterchef finalisti olarak yazdırdı. Çarşamba akşamı ise üçüncü kişi ceketin sahibi oldu.

18
MasterChef'te sürpriz isim ceketi giydi! Kimse beklemiyordu - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE 3. CEKETİ KİM ALDI, HANGİ YARIŞMACI FİNALİST OLDU?

Dün akşam adını finale yazdırmak isteyen yarışmacılar ceket için yarıştılar. İlk etapta siyah pirinç, ançuez ve greyfurt ile yaratıcı tabaklar çıkarıldı. İkinci etabın sonunda en yüksek puanı alan isim Masterchef 3. ceketin sahibi olarak finalist olmaya hak kazandı.

28
MasterChef'te sürpriz isim ceketi giydi! Kimse beklemiyordu - Sayfa 3

MASTERCHEF İLK TUR PUANLARI

İlk turda siyah pirinç, ançuez ve greyfurt ile yaratıcı tabaklar çıkartıldı. Yarışmacıların ilk turda şeflerden aldıkları puanlar ise şu şekilde:

Eren: 24

Hasan: 18

Sergen: 20,5

Esra: 22

Kıvanç: 19,5

Eren 24 puan alarak ilk turu birinci olarak tamamladı.

38
MasterChef'te sürpriz isim ceketi giydi! Kimse beklemiyordu - Sayfa 4

MASTERCHEF İKİNCİ TUR PUAN DURUMU

Mıchelin Yıldızı sahibi olan Osman Sezener ikinci turun konuk şefi oldu. İkinci turda yarışmacılar Osman şefin 'ördek kebabı' tabağını yaptılar.

48