MasterChef’te son finalist belli oldu! Ünlü şefleri ağlatan veda…

MasterChef Türkiye’nin 12 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde, Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin yarı finalde karşı karşıya geldi. İki iddialı isim, Eren'in ardından finale adını yazdırabilmek için yarıştı. MasterChef'te 3 etap sonunda şeflerden toplamda en yüksek puanı alan yarışmacı ise 2. finalist oldu. Bir yarışmacı ise MasterChef'e 3. olarak veda etti. Şefler ise yarışmacının vedası sırasında gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef’te son finalist belli oldu! Ünlü şefleri ağlatan veda… - Sayfa 1

Mehmet Yalçınaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye'de aylardır süren maraton 14 Ocak Cuma akşamı büyük finalle noktalanacak. MasterChef'te finale kalan ilk isim Eren olmuştu. MasterChef Türkiye 156. bölümde Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin finale çıkabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Gecenin en iyi yemeklerini yapan ve şeflerden en yüksek puanı alan yarışmacı, MasterChef’te ilk ikiye adını yazdırdı. MasterChef 2021 şampiyonu ise Cuma akşamı canlı yayında belli olacak.

116
MasterChef’te son finalist belli oldu! Ünlü şefleri ağlatan veda… - Sayfa 2

HASAN VE TAHSİN'İN ZORLU FİNAL MÜCADELESİ

MasterChef'te Hasan ve Tahsin kendi menüleriyle yarıştı. Yarışmacılar, günün konsepti olan beyaza uygun başlangıç, ana yemek ve tatlı yaptı. Şeflerin tadımları sonrasında ilk turda Hasan 22, Tahsin ise 20 puan topladı.

216
MasterChef’te son finalist belli oldu! Ünlü şefleri ağlatan veda… - Sayfa 3

Ana yemek etabında ise Hasan yine 22, Tahsin ise 21 puan aldı.

316
MasterChef’te son finalist belli oldu! Ünlü şefleri ağlatan veda… - Sayfa 4

MASTERCHEF TARİHİNDE İLK 10 PUAN!

Son turda Danilo Zanna, Tahsin ve Hasan'ın tatlılarına '10' puan verdi.

416