Masterchef'te son eleme adayı kim oldu? Batuhan mı, Dilara mı?

Masterchef'te haftanın son eleme adayının belirlenmesi için yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. Yarışın ilk turunda konuk şef olarak Murat Bozok geldi. Bozok'un yaptığı tabağı en iyi hazırlayan yarışmacılar ilk turdan eleme potasına girmekten kurtuldu. Peki Masterchef'te son eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Masterchef'te son eleme adayı kim oldu? Batuhan mı, Dilara mı? - Sayfa 1

Masterchef'te eleme adayının belirlenmesi için 2 etaplı yarış yapıldı. İlk etapta Murat Bozok'un verdiği tabak yapıldı. 2 turun sonunda bir isim haftanın 4.eleme adayı olarak belirlendi. Masterchef'te takım oyunlarından yarışı kaybeden takımlardan 3 isim eleme potasına girdi.

15
Masterchef'te son eleme adayı kim oldu? Batuhan mı, Dilara mı? - Sayfa 2

Masterchef'te son eleme adayı için yarış yapıldı. Haftanın son eleme adayı 2 turla belirlendi. İlk turda yarışmacılar, konuk şef Murat Bozok'un gösterdiği deniz tarağı tabağını hazırladı. Masterchef'te ilk turda; Hasan, Barbaros ve Tahsin en başarılı tabakları yaparak eleme potasına girmekten kurtuldu.

25
Masterchef'te son eleme adayı kim oldu? Batuhan mı, Dilara mı? - Sayfa 3

İkinci tura kalan Sergen, Dilara, Eren ve Batuhan ise eleme potasına girmemek için rekabet etti. 9 Aralık Masterchef yayınında 2.turdan ilk çıkan isim Eren ve onun ardından ise Sergen eleme potasına girmekten kurtuldu.

35
Masterchef'te son eleme adayı kim oldu? Batuhan mı, Dilara mı? - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dilara ve Batuhan 2.turda son ikiye kalan isim oldu. Haftanın son eleme adayı olarak potaya Dilara girdi.

45