MasterChef'te son eleme adayı kim oldu Barbaros mu, Tanya mı? Ortalık bir anda karıştı

MasterChef All Star'da heyecan katlanarak sürüyor. Haftanın son eleme adayının belli olacağı gecede günün konsepti, yoğurt ve antep fıstıklı tatlı oldu. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı programda yarışmacılar finale bir adım daha yaklaşmak için tezgah başına geçti. Peki, "MasterChef haftanın son eleme adayı kim oldu? 11 Kasım MasterChef 7. eleme adayı hangi yarışmacı oldu?"

MasterChef'te son eleme adayı kim oldu Barbaros mu, Tanya mı? Ortalık bir anda karıştı - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programı MasterChef'te eleme potasına giden son yarışmacı belli oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve programın konuğu Antonio Bachour'dan oluşan şef kadrosu yarışmacılar tarafından ortaya çıkarılan tabakları değerlendirdi.

110
MasterChef'te son eleme adayı kim oldu Barbaros mu, Tanya mı? Ortalık bir anda karıştı - Sayfa 2

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. 10 Kasım'a özel Atatürk'ün sevdiği yemeklerin içinde bulunduğu ürünlerden yaratıcı bir tabağın yapıldığı gecede bir yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu.

210
MasterChef'te son eleme adayı kim oldu Barbaros mu, Tanya mı? Ortalık bir anda karıştı - Sayfa 3

Takım oyununun galibi mavi takım oldu. Mavi takım kendi aralarında büyük ödülü kazanmak adına kıyasıya bir mücadeleye girdi. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda Ayaz ödülün sahibi oldu.

310
MasterChef'te son eleme adayı kim oldu Barbaros mu, Tanya mı? Ortalık bir anda karıştı - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te son eleme adayı şeflerin değerlendirmesi sonucunda Tanya oldu

410