MasterChef’te olay yaratan torpil iddiası! "Şampiyon yapmak için gayret ediyorlar"

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından finale ilerleyen Dilara Başaran'ın şef Mehmet Yalçınkaya'nın akrabası olduğu iddialarının ardından, Twitter'da hatalarına rağmen kayırıldığına yönelik tepkiler yükseliyor.

MasterChef’te olay yaratan torpil iddiası! "Şampiyon yapmak için gayret ediyorlar" - Sayfa 1

TV8 MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Dilara Başaran'ın ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın akrabası olduğu iddiasının ardından, yarışmada hatalar yaptığı ve şeflerin bunu görmezden geldiği iddiaları sosyal medyada patlak verdi.

114
MasterChef’te olay yaratan torpil iddiası! "Şampiyon yapmak için gayret ediyorlar" - Sayfa 2

Finale doğru geri sayımın başladığı MasterChef Türkiye'nin en dikkat çeken yarışmacılarından hırsıyla öne çıkan Dilara Başaran, son günlerde sosyal medyanın tepkisiyle karşı karşıya...

214
MasterChef’te olay yaratan torpil iddiası! "Şampiyon yapmak için gayret ediyorlar" - Sayfa 3

'DİLARA BAŞARAN MEHMET ŞEF'İN AKRABASI' İDDİASI

Sosyal medyadaki sıkı izleyicilerin, teknik hatalar yaptığını ve şeflerin bunu görmezden geldiğini söylediği Dilara Başaran hakkında geçtiğimiz haftalarda da 'Mehmet Şef'in akrabası olduğu iddia edilmişti.

314
MasterChef’te olay yaratan torpil iddiası! "Şampiyon yapmak için gayret ediyorlar" - Sayfa 4

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Dilara Başaran'ın ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın akrabası olduğu iddiası medya kulislerini karıştırdı. Burcu Önal ile büyük bir kavga eden Dilara Başaran, yayın sonrası da ortalığı karıştırmıştı. Burcu ve Dilara saç saça evde kavga edince Burcu'nun otele yerleştirildiği ortaya çıktı.

414