Televizyon
05 Ağu 2020 12:30 Son Güncelleme: 05 Ağu 2020 13:17

MasterChef'te Mehmet şef çıldırdı! Kıyameti kopardı ama yapanı bulamadı!

MasterChef'in 16 kişilik ana kadrosuna girmek için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, dün akşam en iyi çökertme kebabını yaparak final turuna çıkmak için yarıştı. Yarışma heyecanıyla malzeme alırken ortalığı dağıtan yarışmacılar şef Mehmet Yalçınkaya'yı çileden çıkardı.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 ana kadrosuna giren ikinci yarışmacı olmak için 13 isim karşı karşıya geldi. MasterChef'te bu yarışmacılara şefler, çökertme kebabı yapmasını istedi. İlk turda 40 dakikalık sürede en iyi tabağı hazırlamak için zamanla yarışan isimler arasında 6 kişi sonraki tura geçti. 

Yarışmanın başında alelacele ekipmanlarını tamamlayarak yemek yapmaya çalışan yarışmacılar, tüm malzemelerin olduğu raftaki eşyaları yere düşürdü. Yerde kevgirlerin olduğunu gören Mehmet Yalçınkaya ise öfkeden çılgına döndü. Yarışmayı durdurarak tüm yarışmacılara bağıran Yalçınkaya, ortalığı dağıtan yarışmacıyı bulaşıkhaneye gönderip kevgirleri yıkattı.

Yarışmanın finalistleri Duygu Acarsoy, Rezzan Atan, Sefa Okyay Kılıç, Özgül Coşar, Esra Tokelli ve Berker Başmanav oldu. Bu altı kişi, final oyununda esas ürünü yumurta olan yaratıcı bir yemek yapmaya çalıştı. Bu sefer verilen süre 25 dakika idi. Altı yarışmacıdan en iyi tabağı hazırlayan, gecenin kazanan ismi Duygu Acarsoy oldu.

Serhat Doğramacı, pazartesi günü ekrana gelen bölümde kayısı kullanarak en iyi tabağı çıkartarak ana kadronun ilk yarışmacısı olmuştu.