MasterChef'te kurallar değişti! Yeni dönem başladı

MasterChef'te dün akşam kaptanlık için mücadele edildi. Bu hafta kaptanlık oyunu aşamalı şekilde oynandı. Yarışmacılar ilk olarak en iyi pankeki yapmaya çalıştılar.

MasterChef'te kurallar değişti! Yeni dönem başladı - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'de dün akşam kaptanlık oyunu için kıran kırana bir mücadele yaşandı. Geçtiğimiz hafta Tanya'nın elenmesinin ardından 11 kişi kalan yarışmacılara yeni eleme sistemi açıklandı. Somer Şef eleme oyunlarının Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacağı artık 3 adayın eleme adayı seçileceğini duyurdu. Kaptanlık yarışını kazanan isim ise Emir oldu. Emir karşı takım kaptanı olarak Serhat'ı seçti. Kaptanlık düellosunu ise Serhat kazandı.


17
MasterChef'te kurallar değişti! Yeni dönem başladı - Sayfa 2

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Pazartesi akşamları gerçekleşen kaptanlık mücadelesinde bu hafta yarışmacılar ilk turda pankek yapmak için mücadele verdi. Çikolatalı, orman meyveli ve on katlı yapılması istenen pankek için şefler yarışmacılara 25 dakika süre verdi.


27
MasterChef'te kurallar değişti! Yeni dönem başladı - Sayfa 3

Özgül, Furkan, Ebru, Uğur, Eray, Esra'nın pankekleri devrilmesinden dolayı değerlendirilmedi. Barbaros, Ayyüce, Emir, Sefa ve Serhat ise ikinci tura kaldı.


37
MasterChef'te kurallar değişti! Yeni dönem başladı - Sayfa 4

İkinci turda ise şefler yarışmacılardan 30 dakika içinde tuzlu krep yapmasını istedi. Bu etapta Sefa, Barbaros, Emir'in yaptığı krepleri değerlendiren şefler en iyi krebi yapan isim olarak Emir'i seçti.

Şeflerin oylaması sonucu mavi takıma kaptan olan Emir kırmızı takımın kaptanlığına ise Serhat'ı getirdi.

47