MasterChef’te kritik gecede şok eleme! Kimse beklemiyordu…

MasterChef Türkiye’nin ekranlara gelen son bölümünde, eleme heyecanı yaşandı. Zorlu yemeklerin yapıldığı kritik gecede eleme adayları Burak Kaya, Büşra, Yağız, Fatma Nur, Serpilay, Barış yarışmadan ayrılmamak için tüm hünerlerini sergiledi. Hazırlanan yemekler Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından tadıldı. Şeflerin kararı sonucu ise MasterChef'e veda eden isim belli oldu. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi?

MasterChef’te kritik gecede şok eleme! Kimse beklemiyordu… - Sayfa 1

MasterChef Türkiye’nin Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde yeni bir veda yaşandı.

114
MasterChef’te kritik gecede şok eleme! Kimse beklemiyordu… - Sayfa 2

6 Kasım 2022 Pazar günü Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümüne kritik eleme oyunu oynandı.

214
MasterChef’te kritik gecede şok eleme! Kimse beklemiyordu… - Sayfa 3

MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin liderliğinde zorlu yemeklerin yapıldığı eleme gecesinde eleme adayları Burak Kaya, Büşra, Yağız, Fatma Nur, Serpilay, Barış arasından başarılı olamayan isim bu hafta MasterChef'te elenen yarışmacı oldu.

314
MasterChef’te kritik gecede şok eleme! Kimse beklemiyordu… - Sayfa 4

MasterChef son bölümde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde, kritik eleme oyununun ilk etabında eleme adayı olan Burak Kaya, Büşra, Yağız, Fatma Nur, Serpilay, Barış tezgah başında kozlarını paylaştı.

414