MasterChef'te korkutan anlar! Yarışmacı parmağını kesti!

TV8’in sevilen programı MasterChef’te korku dolu anlar yaşandı. Yarışmacılardan Samet Karabudak, parmağını kesti.

MasterChef'te korkutan anlar! Yarışmacı parmağını kesti! - Sayfa 1

MasterChef izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Daha önce ilk turda yarışan ve ikinci tura gelmeye hak kazanan Berk Vural, Noyan ve Samet Karabudak’ın yarıştığı 2. turda yarışmacılardan istenen yemek, stüdyoda hararetli dakikalar yaşanmasına sebep oldu. Önce yarışmacılar zırh kullanımında sorun yaşadı, ardından Samet Karabudak adındaki yarışmacı parmağını kesti.

18
MasterChef'te korkutan anlar! Yarışmacı parmağını kesti! - Sayfa 2

Şefler, zamanla yarışan yarışmacılar için zırh kullanımını öğretmeye çalıştı. Heyecanlı ve tehlikeli anların yaşandığı yarışmada Somer Sivrioğlu, yanlış kesim yapan yarışmacılara zırhın nasıl kullanıldığını gösterdi.

28
MasterChef'te korkutan anlar! Yarışmacı parmağını kesti! - Sayfa 3

MasterChef’te kebap yapımı için kullanılan zırh, korku dolu anlara sebep oldu. İlk turda yarışarak ikinci tura gelmeye hak kazanan Berk Vural, Noyan ve Samet Karabudak; bir kebabı olarak bilinen Kilis tava için yarışırken, yarışmacılar tavanın yapımında kullanılan zırh ile büyük zorluklar yaşadı.

38
MasterChef'te korkutan anlar! Yarışmacı parmağını kesti! - Sayfa 4

Etin kesim anında yaşanan zorluklar süre sıkıntısı yaşamak istemeyen yarışmacıları telaşlandırdı. Yarışmacılardan 22 yaşındaki Samet Karabudak ise etin kesim anında yanlış bir hamleyle parmağını kesti. Samet’in parmağını kestiğini gören Mehmet Yalçınkaya, mutfakta bu tarz olayların yaşanabileceğini belirtti. Yemeği henüz tamamlanmamış olan yarışmacının parmağı ise hızlıca sargılandı.

48