MasterChef’te kazanan isim belli oldu! MasterClass ödülü neydi?

MasterChef'in dün akşam ekranlara gelen son bölümünde, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yarışmacılara çeşitli etlerin kesimi ve pişirilmesi konularında eğitim verdi. MasterClass sonrasında ise yarışmacılar aldıkları eğitimden sınava girdi ve Adana kebap yaparak yarıştı.

MasterChef’te kazanan isim belli oldu! MasterClass ödülü neydi? - Sayfa 1

MasterChef son bölümde Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şef, yarışmacılara çeşitli et kesme, pişirme teknikleri ve kebap üzerine dersler verdi. Yarışmacılar, ise bu gördükleri teknikleri, aynı şekilde yapmaya çalıştı. Aşamalı yapılan oyunlar sonrasında MasterClass ödülünü kazanan belli oldu.

16
MasterChef’te kazanan isim belli oldu! MasterClass ödülü neydi? - Sayfa 2

MASTERCHEF’TE MASTERCLASS’I KİM KAZANDI?

MasterChef'te şeflerden eğitim alan 16 yarışmacı, bu teknikleri uyguladıkları bir sınava girdiler. Yarışmacılardan ilk turda istenen yemek, Adana kebap oldu.

26
MasterChef’te kazanan isim belli oldu! MasterClass ödülü neydi? - Sayfa 3

Bunun için verilen süre 30 dakika idi. Tadım sonrasında şefler, başarılı sekiz yarışmacıyı açıkladı. İlk turu geçen isimler; Mert, İbrahim, Hamza, Emre, Sergen, Hasan, Tahsin, Görkem idi.

36
MasterChef’te kazanan isim belli oldu! MasterClass ödülü neydi? - Sayfa 4

Sonraki turda ise yarışmacılardan 50 derece pişmiş et yapmalarını istedi. Bu turda 50 dereceye en yakın olan 4 isim belirlendi. Yapılan ölçümler sonrasında en yakın dereceyi tutturan Hasan, Mert, Tahsin, İbrahim son oyuna kalmayı başardı.

46