MasterChef'te kaptanlar kim oldu? Düello heyecanı yaşandı

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu için geri sayım başladı. MasterChef eleme gecesinde hayallerine veda eden isim Tanya oldu. Tanya'nın vedası geceye damga vururken, yarışmacılar duygu dolu anlar yaşadı. MasterChef yeni bölümde ise, mavi ve kırmızı takım kaptanlarının belli olmasının ardından yeni haftanın takımları belli oldu. Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılardan su böreği yapmalarını istedi.

MasterChef'te kaptanlar kim oldu? Düello heyecanı yaşandı - Sayfa 1

MasterChef'te heyecan sürüyor. Kaptanlık oyunu için kolları sıvayan yarışmacılar mavi takım kaptanlığı için tezgah başına geçti. En iyi tabağı ortaya çıkaran yarışmacının mavi takım kaptanı olduğu gecede, mavi takım kaptanı kırmızı takım kaptanını belirledi.

16
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? Düello heyecanı yaşandı - Sayfa 2

13 KASIM MASTERCHEF KAPTAN KİM OLDU?

MasterChef'te kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Jüri değerlendirmeleri sonucunda mavi takım kaptanı Barbaros oldu. Şeflerin değerlendirmesi sonucu mavi takım kaptanı seçilen Barbaros kırmızı takım kaptanı olarak Tolga'yı seçti.

26
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? Düello heyecanı yaşandı - Sayfa 3

MASTERCHEF'TE DÜELLO HEYECANI!

Mavi ve kırmızı takım kaptanını karşı karşıya getiren düello oyununda, şefler Barbaros ve Tolga'dan 30 süre içerisinde 35 tane lokma dökmelerini istedi.

36
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? Düello heyecanı yaşandı - Sayfa 4

Yapılan değerlendirmelerin sonucunda düello oyununun kazananı kırmızı takım kaptanı Tolga oldu. Düello oyununu kazanan kırmızı takım bir sonraki günün yemeğini öğrenme avantajını yakaladı.

46