Televizyon
24 Kas 2020 08:39 Son Güncelleme: 24 Kas 2020 09:05

MasterChef'te ilk defa kazanmayı başardı!

MasterChef Türkiye'nin 23 Kasım Pazartesi ekrana gelen son bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef'te haftanın yeni takım kaptanı olmak için mücadele eden yarışmacılar, en iyi çiğ böreği yapmak için yarıştı.

MasterChef 2020'de haftanın ilk günü oldukça heyecanlı bir oyun ile başladı. MasterChef'in 23 Kasım'da yayınlanan bölümündeki kaptanlık oyununda şefler, yarışmacılardan çiğ börek hazırlamalarını istedi.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de yeni haftanın takımlarını belirleyecek kaptanlık oyununda şefler yarışmacılardan on tane çiğ börek yapmalarını istedi. Bunun için ise 50 dakika süre verildi.

Süre bitiminde şefler, hazırlanan çiğ böreklerin tadımını yaptı ve finale kalan üç yarışmacıyı açıkladı. Bu isimler Eray, Sefa ve Ebru oldu. Kaptanlık oyununda üçüncülüğü Sefa, ikinciliği ise Eray oldu. Gecenin en iyi çiğ böreğini yaparak kaptanlık oyununu kazanan Ebru, bu haftanın mavi takım kaptanı oldu.

KAPTANLIK OYUNUNU İLK DEFA KAZANDI!

MasterChef Ebru ise kaptanlık oyunlarında ilk defa kazanmayı başardı. Mavi takım kaptanı olan Ebru, "Çok mutluyum. Defalarca buraya geldim artık almam gerekiyordu" dedi.

 

KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef'in 106. bölümünde kıyasıya mücadele sonrasında kaptanlık oyununu kazanan Ebru oldu. Mavi takım kaptanı olan Ebru, rakip olarak Sefa'yı kırmızı takım kaptanı olarak seçti.

MASTERCHEF'TE YENİ TAKIMLAR NASIL OLDU?

MasterChef Türkiye'de mavi takım kaptanı Ebru ile kırmızı takım Sefa, kalan yarışmacılar arasından seçim yaparak haftanın takımlarını oluşturdu.

Mavi takım kaptanı Ebru takımına Özgül, Serhat ve Uğur'u seçti.

Kırmızı takımda ise Sefa, Barbaros, Emir ve Eray yer aldı.

KAPTANLAR DÜELLOSUNU KAZANAN VE ELDE EDİLEN AVANTAJ!

MasterChef 106. bölüm sonunda kaptanlar düellosu yapıldı. Takımına büyük avantajı kazandırmak isteyen iki kaptan arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Kaptanlar düellosunda yarışmacılardan istenilen yemek rulo kuzu kolu oldu. Bu yemeğin hazırlanması için verilen süre ise 50 dakika oldu. Sürenin bitmesi ile şefler, tadım yaparak kaptanlar düellosunu kazanan yarışmacıyı açıkladı. Buna göre, MasterChef'te kaptanlar düellosunu kazanan Sefa ve kırmızı takım oldu. Oyunu kazanan Sefa, ilk dokunulmazlık oyununda hem şeflerin vereceği üç konseptten birini seçebilecek hem de düellodaki eşleşmeleri seçebilme hakkı elde etti.