MasterChef'te ikinci ceketin sahibi belli oldu! Final heyecanı için nefesler tutuldu

MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlar. Pazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken bu akşam ikinci ceket için ter döktü. Yarışmacılar ilk etapta zerdeçal ve yeşil zeytinin ön planda olduğu kreatif tabaklar çıkardılar. Öte yandan ikinci ceketin sahibi belli oldu.

MasterChef'te ikinci ceketin sahibi belli oldu! Final heyecanı için nefesler tutuldu - Sayfa 1

"MasterChef ikinci ceketi kim aldı? 26 Aralık MasterChef'te ikinci ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?" sorularının yanıtı yarışmanın tutkunları tarafından araştırılıyor. Büyük finale yalnızca bir adım kalırken bu hafta her gün bir yarışmacı ceket giyecek. Kalan iki yarışmacı ise elenerek MasterChef hayallerine veda edecek. Heyecanlı anlar için geri sayım başlamışken ikinci ceketin sahibi olan yarışmacı adını Masterchef finalisti olarak yazdırdı.

17
MasterChef'te ikinci ceketin sahibi belli oldu! Final heyecanı için nefesler tutuldu - Sayfa 2

MASTERCHEF İLK TUR PUANLARI
İlk turda zerdeçal ve yeşil zeytin ile yaratıcı tabak çıkartan yarışmacıların şeflerden aldıkları puan durumu şu şekilde:

27
MasterChef'te ikinci ceketin sahibi belli oldu! Final heyecanı için nefesler tutuldu - Sayfa 3

Eren: 20,5

Barbaros: 18

Hasan: 21

Sergen: 19,5

Esra: 17,5

Kıvanç: 21

37
MasterChef'te ikinci ceketin sahibi belli oldu! Final heyecanı için nefesler tutuldu - Sayfa 4

MASTERCHEF 2. CEKETİ ALAN BELLİ OLDU!
Yurt dışındaki 2 Michelin yıldızlı tek Türk restoranın sahibi unvanıyla uluslararası üne sahip şef Ahmet Dede, bu akşam Masterchef'in konuğu oldu. Ahmet şefin kendi tarifi olan tatlıyı yapan yarışmacıların ikinci turda aldıkları puanla belli oldu.

47