MasterChef’te iddialı isimler elemeye kaldı! Dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'in 2 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelen bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı.

MasterChef’te iddialı isimler elemeye kaldı! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 1

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyelikleri yaptığı MasterChef Türkiye'de mavi ve kırmızı takımlar, haftanın son dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

2 Aralık Perşembe MasterChef yeni bölümdeki dokunulmazlık oyunu Alanya'da yapıldı. Kazanan takımı, özel misafirlerin seçimi belirledi. Devamında kaybeden takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyunu haftanın 5. ve 6. eleme adayı belli oldu.

110
MasterChef’te iddialı isimler elemeye kaldı! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 2

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’te bu akşam üçüncü dokunulmazlık oyununda menüde gülüklü çorbası, balık mançuru, bakla pilavı, kuru patlıcan taratoru ve öksüz helvası yer aldı.

210
MasterChef’te iddialı isimler elemeye kaldı! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 3

Bu yemeklerin yapılması için bir saat süre verildi. Yarışmacılar, yemekleri en iyi şekilde hazırlamak için hünerlerini sergiledi. Süre sonunda hazırlanan yemekler konuklara ikram edildi. Misafirlerin verdiği oyların sayımı sonrasında mavi takım, ilk üç yemeği aynı skorla 5-2 kazandı. Sonraki yemekte de gerekli oy sayısını alan mavi takım, 3. dokunulmazlık oyununu kazandı.

310
MasterChef’te iddialı isimler elemeye kaldı! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 4

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef’te dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, siyah önlükleri giyip bir kez daha mutfağa girdi. Sıfır atık projesi kapsamında oyunlardan kalan ürünler ile yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Şeflerin kritik tadımı sonrasında bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Dilara oldu.

410