MasterChef'te görülmemiş hata! Mehmet Şef adeta köpürdü

MasterChef Türkiye'ye Mehmet Şef'in Fatma Nur'a verdiği ayar damga vurdu. MasterChef'in dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Fatma Nur, hatasının fark edilmesi sebebiyle ne yapacağını bilemezken Mehmet Yalçınkaya, bu durumu Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile değerlendireceğini söyledi. Şefler konuya ilişkin değerlendirmede bulunurken Fatma Nur'un tedirginliği yüzünden okundu

MasterChef'te görülmemiş hata! Mehmet Şef adeta köpürdü - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'de bir anlık dalgınlık yarışmacılara pahalıya mal oluyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef'te Diyarbakır'a özgü yemekler yapıldı. Programa Fatma Nur'un hatası sonrası aldığı uyarı damga vurdu. Mehmet Şef, Fatma Nur'a sert çıktı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu Fatma Nur'un hatasını değerlendirdi.

110
MasterChef'te görülmemiş hata! Mehmet Şef adeta köpürdü - Sayfa 2

Oyun sırasında dalgınlık sonucu hata yapan Fatma Nur, Mehmet Şef'in uyarısı üzerine ne yapacağını bilemedi. Kırmızı takım yarışmacıları "Şef dalgınlığına gelmiş" dese de Mehmet Şef durumu görmezden gelemedi. Mehmet Şef'in "Sen ne yaptın? sorusu üzerine "Özür dilerim Şef, dalgınlığıma gelmiş" diyerek kendini savundu.

210
MasterChef'te görülmemiş hata! Mehmet Şef adeta köpürdü - Sayfa 3

MEHMET ŞEF'TEN FATMA NUR'A BÜYÜK UYARI

Mehmet Şef şu sözlerle Fatma Nur'a sert çıktı:

"Sen bu programda hayatı öğreneceksin. Sen MasterChef'te şımarmamayı öğreneceksin. Çok şey öğreneceksin. Bu programda jüri bir şey yasak dediyse yasaktır. Al derlerse alacaksın kıymayı. Ondan sonrasını siz düşünün."

310
MasterChef'te görülmemiş hata! Mehmet Şef adeta köpürdü - Sayfa 4

"SANA GÖRE KURAL DEĞİŞİKLİĞİ Mİ YAPACAĞIZ?"
Fatma Nur'un "Tamam Şef'" demesi üzerine Mehmet Yalçınkaya "Burada her dakika kural değişikliğimi yapacağız sana göre?" diyerek son noktayı koydu.

410