MasterChef’te geceye damga vuran sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini…

Masterchef yarışmacıları, haftanın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Yarışmanın ilk etabında en başarılı tabakları hazırlayan isimler Ayaz, Alican, Barış, Azize, Kerem, Dilara ve Tanya oldu. Gecenin sonunda eleme potasına giren isim açıklandı. Fakat Somer Şef'in 2 yarışmacıya yönelik sözleri MasterChef All Star'a damga vurdu.

MasterChef’te geceye damga vuran sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini… - Sayfa 1

TV8'in sevilen yarışması MasterChef bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi.

113
MasterChef’te geceye damga vuran sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini… - Sayfa 2

Oyunun ilk etabında Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun istediği kokoreç, aliş kebabı ve ekmeği başarılı şekilde yapan Ayaz, Alican, Barış, Azize, Kerem, Dilara ve Tanya isimlerini 9. haftaya yazdırmayı başardılar. Yarışmacıların değerlendirilme aşamasında açıklamalarda bulunan Danilo Zanna, "Biz dün Mehmet Şef ile konuştuk. O, 'Azize düştü' dedi. Değil mi şefim?" ifadelerini kullandı. Mehmet Şef, Azize'nin bu duruma katılmadığını anımsatıp "Bir şey var. Kadayıfı daha düzgün yapabilirdi. Haftada da var bir düşüklük." dedi. Bunun üzerine "Sen öyle yapmazsın" ifadesini kullanan Somer Şef, uyarıda bulundu.

213
MasterChef’te geceye damga vuran sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini… - Sayfa 3

SOMER ŞEF'TEN DİKKAT ÇEKEN UYARI: "TOPLARLANMAN LAZIM!"

Somer Sivrioğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü:

313
MasterChef’te geceye damga vuran sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini… - Sayfa 4

"Adana'yı çok lezzetli yapman lazım. Her şeyi bir tarafa bırak çok lezzetsiz olmuş. Dünkü yemek senin yemeğin değil. Toparlanman lazım. Burada hepinizin bir gücü var. Tolga işin psikolojik kısmını çok iyi yönetiyor. Tahsin çok analitik bir zekaya sahip, çok iyi değerlendirip okuyor.

413