MasterChef'te elenen kişi belli oldu! Şampiyon geldiği hafta elendi

MasterChef All Star yarışmasında eleme heyecanı yaşandı! Mavi ve kırmızı takımın çıktıkları üç takım dokunulmazlığında verdiği mücadele ardından kaybeden taraftan her oyunda iki kişi potaya girdi. Pazar akşamı potada bulunan yedi isim iki aşamalı zorlu yarışta performans sergiledi. Elenen isim belli oldu.

MasterChef'te elenen kişi belli oldu! Şampiyon geldiği hafta elendi - Sayfa 1

TV8'de MasterChef eleme gecesi heyecanı yaşandı! İki takımdan da potada yer alan yedi yarışmacı iki etaptan oluşan eleme oyununa çıktı. Tezgah başına geçen adaylar arasında iki şampiyon ve bir de sezonunun ikincisi yer aldı. İşte, MasterChef'e veda eden isim...

19
MasterChef'te elenen kişi belli oldu! Şampiyon geldiği hafta elendi - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ (1 EKİM)?
MasterChef All Star yarışmasında haftanın eleme adayları; Batuhan, Kıvanç, Uğur, Barış, Esra, Tanya ve Eren oldu. Yedi yarışmacı pazar akşamı iki aşamalı eleme oyununda mücadele verdi. Şefler ilk oyunda porçini mantarı (ahi mantarı) ve keçi tereyağı ürünlerinden yaratıcı tabaklar istesi ve 45 dakika süre verdi.

29
MasterChef'te elenen kişi belli oldu! Şampiyon geldiği hafta elendi - Sayfa 3

İlk aşamada başarılı olan ve elemeden son anda kurtulan üç isim oldu. En başarılı bulunan Esra birinci, Barış ikinci ve Eren de üçüncü olarak balkona çıktı.

39
MasterChef'te elenen kişi belli oldu! Şampiyon geldiği hafta elendi - Sayfa 4

Batuhan, Tanya, Uğur ve Kıvanç ise ikinci tabağa kaldı. Dört yarışmacı ikinci turda Somer Şef'in tabağı olan ''Perde pilavı''nı yaptı.

49