Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim

Masterchef'te bu akşam yani 8 Ekim Pazar akşamı elenecek isim yine günler öncesinden ifşa oldu. Her hafta elenen isimlerin bir bir TV8'den sızması kanalı karıştırdı.

Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim - Sayfa 1

Bu hafta Masterchef'te Kırmızı takım Serhat'ın kaptanlığında Uğur, Barbaros ve Ebru'dan oluştu. Mavi takımda ise Emir'in kaptanlığında Esra Furkan, Ayyüce Sefa ve Eray oldu.


16
Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim - Sayfa 2

Rekabetin ve heyecanın giderek arttığı yarışmada her hafta giden yarışmacının günler öncesinden bilinmesi TV 8'de kriz çıkardı. Yarışmacılara sosyal medya paylaşımı yapmaları yasaklandı.


26
Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim - Sayfa 3

Masterchef çekim ekibinde çalışan personelin sosyal medya hesapları mercek altına alındı fakat her hafta sosyal medyada yayılan ifşaların önüne geçilemedi. Vefa eden isimlerde günler öncesinden medyaya sızmaya başladı.


36
Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim - Sayfa 4

Herkes bu akşam kim gidecek diye merakla beklerken Masterchef'in elenen ismi yine günler öncesinden belli oldu. Sosyal medya hesaplarından Masterchef hakkında gizli paylaşımları yapan birçok kullanıcı bu hafta yarışmaya veda eden ismin favori gösterilen yarışmacı Uğur olduğunu iddia etti..


46