MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Sürpriz yarışmacı altın kaşık aldı

MasterChef All Star heyecanı haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile devam ediyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında MasterChef'te bu sezonun ikinci kaşığı atıldı. Takım oyununda şefler yarışmacılardan, Türk Devletleri Teşkilatı'na üye ülkelerin yemeklerini (orama, pirohu, lagman, tuy palovi, doğrama, lüle kebabı, somloi galuska) yapmalarını istedi. Günün sonunda takım oyununu kaybeden ekip, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmak mücadele edecek.

MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Sürpriz yarışmacı altın kaşık aldı - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programı MasterChef'te heyecan sürüyor. MasterChef All Star'da günün konsepti Türk Devletleri Teşkilatı'na üye (Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Türkiye, Özbekistan) ülkelerine özgü yemekler yapıldı. Peki, "MasterChef dokunulmazlık oyununu kim aldı, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 15 Kasım MasterChef eleme potasına kim gitti?" İşte MasterChef son bölümde yaşanan gelişmeler...

15
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Sürpriz yarışmacı altın kaşık aldı - Sayfa 2

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için geri sayım sona erdi. Şefler yarışmacılardan, Türk Devletleri Teşkilatı'na üye ülkelerin yemeklerini (orama, pirohu, lagman, tuy palovi, doğrama, lüle kebabı, somloi galuska) yapmalarını istedi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda 2. dokunulmazlık oyununun galibi mavi takım oldu.

25
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Sürpriz yarışmacı altın kaşık aldı - Sayfa 3

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden kırmızılar kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. 

35
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Sürpriz yarışmacı altın kaşık aldı - Sayfa 4

ALTIN KAŞIĞI ALDI

Şefler tadım yaptıktan sonra 'Güzel bir kararla geri geleceğiz' dedi. Şefler; Tolga, Eren ve Hasan'ı çağırdı. Somer Şef, "Sadece dokunulmazlık değil çok daha fazlasını kazanan tabak, Masterchef All Star'ın ikinci altın kaşığını alan yarışmacı Hasan oldu" dedi.

Kaşık alan Hasan, "Böyle güzel bir kaşık aldık, çok gururluyum. Şefler tarafından takdir edilip bu noktaya geldiğimiz zaman nasıl gideceğimizi gösteriyor" açıklamasında bulundu.

45