MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayları merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yeni eleme adayı belli oldu.

MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 1

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı yarışmada bu akşam eleme adayı netleşti.

16
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE YENİ SİSTEM!
MasterChef'te bu hafta takımlar 6'ya 5 rekabet edecek. Kıran kırana geçecek haftanın hemen öncesinde Somer şef yeni düzeni açıkladı.

Some Sivrioğlu, ''Bu haftadan sonra artık eleme sistemi değişiyor. Her gecenin sonunda bir kişi eleme potasına gidecek. 3 takım ve 1 bireysel oyunu olmak üzere her oyun sonunda 1 aday çıkacak. İki etaplı ve puanlama sistemli eleme finali oynanacak.

26
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 3

Artık potaya düşmemek çok daha önemli. Çünkü artık herkes final potasında. Dokunulmazlık alan kendini kurtaracak. Konsey oyları ile potaya giden 3 aday belirlenecek. Son gece de her zaman olduğu gibi bireysel oyun oynanacak ve en az başarılı olan potaya girecek.'' sözlerini kullandı.

36
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 4

4 hafta sonra yarışmada kalmayı başaran 7 yarışmacı bireysel oyunlarla ceket giyme savaşına katılacak. Somer şef yarışmacıların bu hafta dahil 4 haftaları olduğunu yineledi.

46