MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef'te son takım mücadelesi! Mavi ve kırmızı takım üyeleri, üçüncü kez karşılaştı. 1-1 berabere olan skoru değiştirmek ve kaptanlarına ödülü getirmek için takımlar şeflerin karşısına geçti. Öte yandan yeni eleme adayları belli oldu.

MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 1

MasterChef All Star yarışmasında Barbaros ve Tolga kaptanlığında mavi ile kırmızı takımın son mücadelesi! İlk oyunu Tolga, ikinci oyunu ise Barbaros kazanarak skoru 1-1 eşitlemişti. İki takım da haftanın galibiyetini getirecek 3. dokunulmazlık yarışına çıktı

15
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE HANGİ TAKIM KAZANDI (16 KASIM)?
Takımlar üçüncü mücadele için perşembe akşamı mutfağa girdi. Haftanın son oyununun konsepti ise İtalyan yemekleri oldu. Danilo Şef, Dünya İtalyan Mutfağı Haftası olması nedeniyle böyle bir konsept tercih ettiklerini açıkladı. Yarışmanın hemen öncesinde günün önemine binaen İtalya Başkonsolosu Elena Clemente MasterChef'e konuk oldu ve yarışmacılara başarılar diledi.

25
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 3

Menüde yer alan yemekler ise şöyle oldu:

Crostini Di Fegatini Toscani
Polpo Alla Luciana
Tortelini In Brondo
Gnocchi Alla Romana
Trippa Alla Milanese
Baccala Alla Livornese
Torta Susanna

35
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Sayfa 4

Tabaklar şefler tarafından değerlendirildi. Kazanan ikinci defa mavi takım oldu ve böylece Barbaros da haftanın kazanan kaptanı olarak ödülü elde etti. Diğer yandan kırmızı takımdan Hasan, tatlıyı verilen sürede çıkaramadı.

45