MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Şefler tabağını bile tatmadı

"MasterChef All Star dokunulmazlığı kim aldı ve eleme adayı kim oldu?" soruları araştırılıyor. Dokunulmazlık oyununun ardından eleme adayları da belli oldu. Günün konsepti ise 'ratatouille' oldu.

MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Şefler tabağını bile tatmadı - Sayfa 1

MasterChef dokunulmazlık oyunu için heyecan dorukta. Pazar akşamı bir isim MasterChef hayallerine veda ederken dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmayı takip edenler ise "MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 6 Aralık MasterChef takım oyununu hangi takım, kim kazandı? Eleme potasına kim gitti?" sorularının cevaplarını araştırıyor.

15
MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Şefler tabağını bile tatmadı - Sayfa 2

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Bu akşam ekranlara gelecek olan yarışmada takım oyunu için 'ratatouille' yapıldı. En iyi tabağı çıkaran takım oyunun galibi olarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

25
MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Şefler tabağını bile tatmadı - Sayfa 3

Günün dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu.

35
MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Şefler tabağını bile tatmadı - Sayfa 4

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
İkinci etapta oynanacak dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı dokunulmazlığın sahibi oldu. Bu etapta müzayede ürünleri vardı. Yarışmacılar renkli oyunda dakikalar karşılığında ürünlerini seçtiler. En kötü tabağı çıkaran Barbaros'un balığı pişmezken şefler tadım yapmadılar. Böylelikle Barbaros sonuncu oldu. Dokunulmazlığı alan yarışmacı ise DİLARA oldu.

45