MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Kıyasıya rekabet yaşandı

MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Mavi ve kırmızı takımın yarışmacıları belli olurken salı akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Somer, Mehmet ve Danilo şef günün konseptini Sokak Lezzetleri olarak duyurdu. MasterChef'te eleme adayı belli oldu.

MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Kıyasıya rekabet yaşandı - Sayfa 1

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? 11 yarışmacının finale adını yazdırmak için kıran kırana mücadeleye girdiği yarışmada heyecanlı anlar yaşandı.

17
MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Kıyasıya rekabet yaşandı - Sayfa 2

SOMER ŞEF, MASTERCHEF'İN YENİ SİSTEMİNİ DUYURDU!
MasterChef'te bu hafta takımlar 6'ya 5 rekabet edecek. Kıran kırana geçecek haftanın hemen öncesinde Somer şef yeni düzeni açıkladı.

Some Sivrioğlu, ''Bu haftadan sonra artık eleme sistemi değişiyor. Her gecenin sonunda bir kişi eleme potasına gidecek. 3 takım ve 1 bireysel oyunu olmak üzere her oyun sonunda 1 aday çıkacak. İki etaplı ve puanlama sistemli eleme finali oynanacak.

27
MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Kıyasıya rekabet yaşandı - Sayfa 3


Artık potaya düşmemek çok daha önemli. Çünkü artık herkes final potasında. Dokunulmazlık alan kendini kurtaracak. Konsey oyları ile potaya giden 3 aday belilenecek. Son gece de her zaman olduğu gibi bireysel oyun oynanacak ve en az başarılı olan potaya girecek.'' sözlerini kullandı.

4 hafta sonra yarışmada kalmayı başaran 7 yarışmacı bireysel oyunlarla ceket giyme savaşına katılacak. Somer şef yarışmacıların bu hafta dahil 4 haftaları olduğunu yineledi.

37
MasterChef'te eleme adayı belli oldu! Kıyasıya rekabet yaşandı - Sayfa 4

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kaptanlık düellosunu kazanarak avantajı elde eden kırmızı takım kaptanı Barbaros ve ekibi, haftanın ilk takım oyununun menüsünü bir önceki günden görmüş oldu. İşte, günün konsepti:

Sokak Lezzetleri

Arnavut ciğeri

Balık ekmek

Kumpir

Midye tava

Tavuk pilav

Şambali tatlısı

Halka tatlı

Menü için takımlara 50 dakika süre verildi.

47