MasterChef'te eleme adayı belli oldu

MasterChef All Star'da dün akşam kaptanlık oyunu oynanmıştı. En iyi yaratıcı tabağı çıkaran mavi takımın kaptanı oldu ve böylelikle takımlar şekillendi. Bu akşam ise dokunulmazlık oyunu için mücadele edildi. İlk etabın konsepti ise sokak lezzetlerinden dürümler oldu. Yöresel ve birbirinden lezzetli dürümler için rekabet içine giren yarışmacılardan en iyi olanı dokunulmazlığın sahibi oldu.

MasterChef'te eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

MasterChef dokunulmazlık oyunu için heyecan dorukta. Pazar akşamı bir isim MasterChef hayallerine veda ederken dün akşam yeni haftanın ilk yarışı yapıldı. Takımlar belli olurken bu akşam ise dokunulmazlık için kıyasıya rekabet yaşandı. Haftanın ilk takım oyunu için mücadele edildi.

15
MasterChef'te eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Bu akşam ekranlara gelecek olan yarışmada haftanın ilk takım oyunu oynandı. Günün konsepti ise dürümler oldu.

25
MasterChef'te eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

Birbirinden lezzetli dürümleri şeflerin tadımına sunacak olan yarışmacılardan en lezzetli tabağı çıkaran takımına puan kazandırdı. Haftanın ilk takım oyununun kazananı KIRMIZI TAKIM oldu.

35
MasterChef'te eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
İkinci etapta ise dokunulmazlık oyunu oynandı. Şef takibi yapılan yarışmada Danilo Şef'in tarifi yapıldı. En iyi olan yarışmacı ise dokunulmazlığın sahibi oldu.


5 Aralık dokunulmazlığı alan isim ise KIVANÇ oldu.

45