MasterChef'te eleme adayı belli oldu

MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu için kıyasıya rekabet devam ediyor. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu bu akşam tamamlandı. MasterChef'te yeni eleme adayı belli oldu.

MasterChef'te eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

"MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?" sorularıyla günün en çok merak edilen konusu yine MasterChef oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar yaratıcılık konsepti ile en iyi tabakları çıkarttılar. Peki, MasterChef haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 30 Kasım 2023 MasterChef All Star eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar…

19
MasterChef'te eleme adayı belli oldu - Sayfa 2


MASTERCHEF'TE YENİ SİSTEM!

MasterChef'te bu hafta takımlar 6'ya 5 rekabet edecek. Kıran kırana geçecek haftanın hemen öncesinde Somer şef yeni düzeni açıkladı.

Some Sivrioğlu, ''Bu haftadan sonra artık eleme sistemi değişiyor. Her gecenin sonunda bir kişi eleme potasına gidecek. 3 takım ve 1 bireysel oyunu olmak üzere her oyun sonunda 1 aday çıkacak. İki etaplı ve puanlama sistemli eleme finali oynanacak.

29
MasterChef'te eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

Artık potaya düşmemek çok daha önemli. Çünkü artık herkes final potasında. Dokunulmazlık alan kendini kurtaracak. Konsey oyları ile potaya giden 3 aday belilenecek. Son gece de her zaman olduğu gibi bireysel oyun oynanacak ve en az başarılı olan potaya girecek.'' sözlerini kullandı.

4 hafta sonra yarışmada kalmayı başaran 7 yarışmacı bireysel oyunlarla ceket giyme savaşına katılacak. Somer şef yarışmacıların bu hafta dahil 4 haftaları olduğunu yineledi.

39
MasterChef'te eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bu akşam ekranlara gelen yarışmada birbirinden lezzetli tabaklar yaratıcılık konsepti ile şeflerin tadımına sunuldu. Tadım sonunda en çok beğenilen tabağın sahibi olan takım belli oldu. Bu akşam ekranlara gelen yarışmada birbirinden lezzetli tabaklar yaratıcılık konsepti ile şeflerin tadımına sunuldu. Tadım sonunda en çok beğenilen tabağın sahibi olan takım belli oldu.

49