MasterChef’te duygusal anlar! Sevilen yarışmacı gözyaşları içinde veda etti

MasterChef Türkiye 2021'in 19 Eylül Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Şeflerin ortak kararıyla yarışmadan elenen yarışmacı gözyaşlarına boğuldu.

MasterChef’te duygusal anlar! Sevilen yarışmacı gözyaşları içinde veda etti - Sayfa 1

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi kazandı. Oyunu kaybeden kırmızı takımda eleme adayları ise Burcu ve Mustafa oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımda diğer eleme adayları ise Tunahan ve Hamza eleme kalan isimler oldu.

111
MasterChef’te duygusal anlar! Sevilen yarışmacı gözyaşları içinde veda etti - Sayfa 2

MasterChef'te 3. dokunulmazlık oyununu ise mavi takım kaybetti. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert'in eleme potasına gönderdiği Ateş, haftanın 5. eleme adayı oldu.

211
MasterChef’te duygusal anlar! Sevilen yarışmacı gözyaşları içinde veda etti - Sayfa 3

Oylamada ise adı en çok yazılan Azize, haftanın 6. eleme adayı oldu.

311
MasterChef’te duygusal anlar! Sevilen yarışmacı gözyaşları içinde veda etti - Sayfa 4

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Azize Polat, Mert Ateş Durukan, Tunahan Ak, Hasan Biltekin, Burcu Önal ve Mustafa Ozan, eleme gecesinde karşı karşıya geldi.

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde elemenin ilk etabında 6 yarışmacıya pirinç verildi ve bu ürünü kullanarak birer yemek hazırlamaları istendi. Şefler, tezgahlarında yemeklerini yapabilmek için dakikalarca ter döktü ve sunumlarını gerçekleştirdi. Şefler de bu tabaklardan tadımlarını gerçekleştirdi. Tadım sonrasında yemekleri başarılı bulunan Azize, Burcu ve Hasan, yarışmaya devam etme hakkı kazandı.

411