MasterChef’te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli oldu! İşte o isim…

TV8’de ekranlara gelen MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son bölümde MasterChef'te ana kadroya girebilmek için yedek yarışmacılar kıyasıya bir mücadeleye girdi. Yarışmacılar iki etaplı yarışmanın ilk etabının ilk etabında kuru fasulye pilav yaptı. En iyi yapan 6 yarışmacı ikinci tura kalırken ikince etapta kontrafile verilen 6 isim en farklı ve en lezzetli yemeği yapabilmek için mücadele etti. Peki MasterChef'te ana kadroya giren son isim kim oldu?

MasterChef’te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli oldu! İşte o isim… - Sayfa 1

MasterChef'te ekrana gelen son bölümde öncelikle yarışmacılar MasterClass için mücadele ederken sonrasında Kırmızı ve Mavi takım ödül oyunu için mücadele etti.

111
MasterChef’te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli oldu! İşte o isim… - Sayfa 2

MasterChef 2022'de yedeklerden ana kadroya dahil olan son yarışmacıyı belirlemek için iki etaptan oluşan yarışmanın ilk etabında Kuru fasulye ve pilav yapılması yedek yarışmacılardan istendi.

211
MasterChef’te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli oldu! İşte o isim… - Sayfa 3

İlk turda başarılı olan 6 isim ikinci etaba kalma hakkı elde ederken ikinci etapta yarışmacılara ana ürün olarak kontrafile verildi. Kontrafile ile yaratıcı bir tabak çıkarmaları şefler tarafından istenen 6 yarışmacı kıyasıya bir mücadeleye girişti.

311
MasterChef’te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli oldu! İşte o isim… - Sayfa 4

MASTERCHEF MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef ekrana gelen son bölümde MasterClass ödülünü kazanan isim şefler tarafından Yağız olarak belirlendi.

411