Televizyon
24 Tem 2020 08:52 Son Güncelleme: 24 Tem 2020 10:01

MasterChef'te Acun Ilıcalı'nın övgüler yağdırdığı yarışmacıya şok!

MasterChef Türkiye 2020'nin 23 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümünde, ilk turu geçen yarışmacılar düellolarda mücadele etti.

MasterChef Türkiye 2020'nin yeni sezonunda büyük heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 3'lü düelloya katılmaya hak kazanan Deniz Aktuğ, Murat Kaplan, Barbaros Yoloğlu, kıyasıya yarıştıkları düelloda asma yaprağında barbun balığını 40 dakikada pişirmeye çalıştı.

MASTERCHEF İÇİN MIAMI'DEN GELMİŞTİ
Asma yaprağında barbun pişiren yarışmacılar şeflerin karşısında zorlu anlar yaşadı. 3'lü düello sonunda şeflerin tadımları sonrasında ilk elenen Murat oldu. Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, Deniz Aktuğ ve Barbaros Yoloğlu arasında karar vermekte zorlandı. Ancak jürinin kararı Barbaros Yoloğlu lehinde oldu. Böylece yarışmaya Miami'den katılan ve orada restoran işleten Deniz Aktuğ elendi.

ACUN YEMEKLERİ TATMIŞ VE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI
Deniz Aktuğ ilk turda ise midyeli yemek ve özel bir ekmek yaparak yarışmıştı. Yarışmacının Miami'den katıldığını öğrenen Acun Ilıcalı ise şort ve terliğiyle aniden stüdyoya girerek herkesi şaşırtmıştı.

 

Yarışmacı Deniz'in yemeklerine tadan Acun Ilıcalı, "Ben böyle lezzetli bir ekmek yemedim" diyerek övgüler yağdırmıştı.



"AYAĞIMIN UĞURLU OLDUĞUNU SÖYLERLER"

Acun Ilıcalı, " Ayağımın da uğurlu olduğunu söylerler. Deniz en az senin kadar sevindim. Belki aylar sonra finalde seni burada görürüz" sözlerini söylemişti.

Acun şef önlüğünü de yarışmcıya kendisi vermişti. Ancak Acun'un finalde görmek istediği Deniz Aktuğ yarışmaya ikinci turda veda etmiş oldu.