MasterChef'te 7'nci eleme adayı kim oldu? Gecenin en başarısız tabağını yaptı...

MasterChef'in bu akşam ekrana gelen son bölümünde iki etaptan oluşan yarışma düzenlendi. İlk etapta Rafet Şef'in Kuzu Konfi tabağını yapan 5 yarışmacı, adını bir sonraki haftaya yazdırma başarısı gösterdi. Son 5'e kalan isimler de haftanın son eleme adayı olmamak adına yarıştı. Öte yandan 7'nci eleme adayı belli oldu.

MasterChef'te 7'nci eleme adayı kim oldu? Gecenin en başarısız tabağını yaptı... - Sayfa 1

MasterChef All Star'da haftanın son eleme adayı olan yarışmacının kim olacağı ekrana gelen son bölümde belirlendi. Yarışmanın ilk etabında Rafet İnce Şef'in tabağı olan Kuzu Konfi'yi yapmak için yarışmacılar mücadele etti. Birçok farklı tekniğin uygulanacağı tabak için verilen süre 45 dakika olurken gecenin sonunda yapılan değerlendirme neticesince 5 isim adını 17'inci haftaya yazdırmayı başardı. Kalan 5 yarışmacı ise ikinci etapta haftanın son eleme adayı olmamak için mücadele etti. 

15
MasterChef'te 7'nci eleme adayı kim oldu? Gecenin en başarısız tabağını yaptı... - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE RAFET ŞEF'İN TABAĞINI YAPAN YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef All Star'da şefler tarafından yapılan değerlendirme sonucunda en başarılı tabağı yapan isim Hasan olurken sonrasında sırasıyla en başarılı tabak çıkaran isimler Eren, Dilara, Ayaz ve Alican oldu.

25
MasterChef'te 7'nci eleme adayı kim oldu? Gecenin en başarısız tabağını yaptı... - Sayfa 3

MASTERCHEF HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

İkinci etapta şeflerin en sevdiği çikolatalar ana ürün olurken Tolga ve Tahsin, Danilo Şef'i seçerken ürünleri Sütlü Çikolata oldu. Sergen, Mehmet Şef'i seçerken ana ürünü Beyaz Çikolata oldu. Barış ve Kıvanç, Somer Şef'i seçerken ana ürünleri Bitter Çikolata oldu. 4 isim verilen ana ürünler ile tatlı yaparken Barış yemek yapmayı tercih etti. Yapılan tadımlar sonucunda en başarılı tabağı hazırlayan isim Tolga olurken, yemek yaparak cesaretinden dolayı şeflerden tebrik alan Barış gecenin ikinci ismi olurken en başarılı üçüncü tabağı hazırlayan isim Sergen oldu.

35
MasterChef'te 7'nci eleme adayı kim oldu? Gecenin en başarısız tabağını yaptı... - Sayfa 4

MASTERCHEF HAFTANIN SON ELEME ADAYI OLAN YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef All Star'da çikolatanın ana ürün olduğu gecede son ikiye kalan iki isim Tahsin ve Kıvanç olurken gecenin en başarısız tabağını yapan ve haftanın 7'inci eleme adayı olan yarışmacı Tahsin oldu. 

MasterChef'te bu gecenin eleme adayının belli olmasının ardından eleme potasında mücadele edecek olan isimler Esra, Cemre, Tanya, Batuhan, Metin, Barbaros ve Tahsin oldu. 

45