MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? Kıran kırana mücadele sergilendi...

MasterChef All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dünyaca ünlü Akira Back şefin konuk olduğu yarışmada en başarılı tabağı yapabilmek için yarışmacılar kıyasıya mücadele ederken sadece üç isim Akira şefin tabağına yakın tabaklar çıkarabildi. Peki MasterChef All Star'da haftanın 7'inci eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? Kıran kırana mücadele sergilendi... - Sayfa 1

MasterChef All Star'da haftanın son eleme adayının belirleneceği geceye dünyaca ünlü şef Akira Back konuk oldu. Dünyanın birçok noktasında restoranı olan şefin imza tabağını yapabilmek için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Yapılan değerlendirme sonucunda Akira şefin tabağına yakın sadece üç tabak olduğu açıklanırken geri kalan isimler ikinci etapta haftanın son eleme adayı olmamak için mücadele etti. Peki MasterChef All Star'da haftanın 7'inci eleme adayı kim oldu?

14
MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? Kıran kırana mücadele sergilendi... - Sayfa 2

MASTERCHEF ALL STAR'DA AKİRA ŞEF'İN TABAĞINI EN İYİ YAPAN İSİMLER KİMLER OLDU?  

MasterChef All Star'da Akira Şef'in tabağını en iyi yapan üç isim belirlendi. Gecenin en başarılı tabağı ve Akira şefe en yakın tabak Azize'nin tabağı oldu. İkinci en başarılı tabağı yapan ve bir sonraki haftaya adını yazdıran ikinci isim Kıvanç olurken son başarılı tabağı yapan isim ise Tahsin'in tabağı oldu. Geri kalan yarışmacılar ikinci etaba kaldı.

24
MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? Kıran kırana mücadele sergilendi... - Sayfa 3

MASTERCHEF ALL STAR HAFTANIN 7'İNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?  

MasterChef All Star'da haftanın 7'inci ve son eleme adayı olan isim Sefa oldu. Böylelikle haftanın eleme adayları Gamze, Barbaros, Eda, Ayaz, Dilara, Sergen ve Sefa olarak netleşmiş oldu. 

34
MasterChef'te 7. eleme adayı kim oldu? Kıran kırana mücadele sergilendi... - Sayfa 4

MASTERCHEF ALL STAR'DA İKİNCİ ETAPTA EN BAŞARILI OLAN İSİMLER

Bayramiç beyazı ürünü ile en başarılı tabağı yapan isim Batuhan oldu. İkinci olarak en başarılı tabağı yapan isim Barış olurken Tanya üçüncü, Hasan dördüncü, Alican beşinci, Tolga altıncı, Kerem yedinci isim olarak adını 11. haftaya yazdırmayı başardı. Son ikiye Sefa ile birlikte kalan Esra'da en başarılı sekizinci isim oldu ve adını 11. haftaya adını yazdırdı

44