Masterchef’te 6. eleme adayı kim oldu? İşte potadaki isimler…

MasterChef All Star'da haftanın son eleme adayı olan isim bu akşam gerçekleştirilen iki etaplı oyunun ardından belli oldu.

Masterchef’te 6. eleme adayı kim oldu? İşte potadaki isimler… - Sayfa 1

MasterChef'te heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Son 12 ismin mücadele ettiği yarışmada Alican'ın kaptanlığında Mavi takımdan tüm isimler eleme potasına girerken sadece Cemre potada yer almayan yarışmacı oldu. MasterChef’te haftanın 6'ncı eleme adayı olan son ismin belirlendiği gecede ilk etapta Danimarka MasterChef birincisi Umut Sakarya konuk oldu. Hazırladığı 'Vesterhavet' isimli tabağı yarışmacılardan yapmalarını isteyen şefin tabağını sadece üç isim en iyi şekilde yapabildi.

14
Masterchef’te 6. eleme adayı kim oldu? İşte potadaki isimler… - Sayfa 2

MASTERCHEF UMUT SAKARYA ŞEFİN 'VESTERHAVET' TABAĞINI EN İYİ KİMLER YAPTI?

MasterChef'te Umut Sakarya'nın hazırladığı Vesterhavet isimli tabağı en iyi yapan isim Cemre olurken ikinci en başarılı isim Kıvanç ve son isim ise Sergen oldu. Böylelikle bu üç isim adını eleme öncesinde 11. haftaya yazdırmayı başardı.

24
Masterchef’te 6. eleme adayı kim oldu? İşte potadaki isimler… - Sayfa 3

İKİNCİ TUR AÇIK ARTTIRMAYA SAHNE OLDU!

MasterChef'te haftanın son eleme adayı olmamak için ikinci tura kala isimler Eren, Tahsin, Batuhan ve Tolga oldu. Açık arttırmanın düzenlendiği ikinci turda Eren 15 dakika, Batuhan 25, Tahsin 20 ve Tolga 45 dakikada aldıkları ürünler ile yemek yapmaya çalıştı.

34
Masterchef’te 6. eleme adayı kim oldu? İşte potadaki isimler… - Sayfa 4

MASTERCHEF HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan tadımların ardından şefler 1 ve 2. en iyi tabağı peş peşe açıklama kararı aldı. Gecenin en iyi tabağını yapan isim Tolga ve Eren oldu. 15 dakika süresi olan Eren ve 45 dakika süresi olan Tolga gecenin en iyi tabağını çıkaran 2 isim olarak adlarını 11. haftaya yazdırmayı başardı. Son ikiye kalan Batuhan ve Tahsin arasından haftanın son eleme adayı olan isim Batuhan oldu.

Böylelikle haftanın eleme adayları Hasan, Barbaros, Dilara, Esra, Alican ve Batuhan oldu.

44