MasterChef'te 10 Kasım'a özel yemekler! MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da ödül oyunu için nefesler tutuldu. Ödül oyunu gecesinde şefler yarışmacılardan 10 Kasım'a özel Atatürk'ün sevdiği yemeklerin içindeki ürünlerden yaratıcı bir tabak yapmalarını istedi. Kıyasıya mücadelelere sahne olan ödül oyununda bir yarışmacı, şefler tarafından yapılan değerlendirmeleri sonucunda büyük ödülün sahibi oldu.

MasterChef'te 10 Kasım'a özel yemekler! MasterChef ödül oyununu kim kazandı? - Sayfa 1

MasterChef'te ödül oyunu heyecanı yaşandı. Usta şefler, Mehmet Yalçınkaya, Sivrioğlu, Danilo Zanna ödül oyunu gecesinde yarışmacılardan 10 Kasım'a özel Atatürk'ün sevdiği yemeklerin içinde bulunan malzemelerden yaratıcı bir tabak yapmalarını istedi. Peki, "MasterChef ödül oyununu kim aldı? 10 Kasım 2023 MasterChef ödül kimin oldu?" İşte 10 Kasım MasterChef son bölümde yaşanan gelişmeler...

16
MasterChef'te 10 Kasım'a özel yemekler! MasterChef ödül oyununu kim kazandı? - Sayfa 2

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. 10 Kasım'a özel Atatürk'ün sevdiği yemeklerin içinde bulunduğu ürünlerden yaratıcı bir tabağın yapıldığı gecede bir yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

26
MasterChef'te 10 Kasım'a özel yemekler! MasterChef ödül oyununu kim kazandı? - Sayfa 3

Takım oyununun galibi mavi takım oldu. Mavi takım kendi aralarında büyük ödülü kazanmak adına kıyasıya bir mücadeleye girdi. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda Ayaz ödülün sahibi oldu.

36
MasterChef'te 10 Kasım'a özel yemekler! MasterChef ödül oyununu kim kazandı? - Sayfa 4

HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Ayaz

Dilara

Alican

Cemre

Batuhan

Tahsin

46