MasterChef'in ünlü yarışmacısı dehşeti yaşadı! "Öldürmeye çalıştılar" diyerek her şeyi anlattı

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin eski yarışmacısı, dün akşam Şile otobanında dehşeti yaşadı. Eski yarışmacı yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

MasterChef'in ünlü yarışmacısı dehşeti yaşadı! "Öldürmeye çalıştılar" diyerek her şeyi anlattı - Sayfa 1

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin eski yarışmacısı Pınar Tanar, Şile'de otomobiliyle ilerlediği sırada dehşeti yaşadı.

111
MasterChef'in ünlü yarışmacısı dehşeti yaşadı! "Öldürmeye çalıştılar" diyerek her şeyi anlattı - Sayfa 2

1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı 'Masterchef Türkiye' yarışmasında 2021 yazında yarışan ve "MasterChef bu sene kadın bir şampiyon çıkaracak, o da ben olacağım" sözleri ve yarışmadaki sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Tanar, dün akşam Şile otobanında korku dolu anlar yaşadı.

211
MasterChef'in ünlü yarışmacısı dehşeti yaşadı! "Öldürmeye çalıştılar" diyerek her şeyi anlattı - Sayfa 3

Pınar Tanar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda otobanda ilerlediği sırada arkasından gelen kırmızı bir kamyonun kendisini öldürmek istediğini, başka bir kamyon şoförünün de aracı kendisinin önüne kırdığını ve şoförün kendisini araçtan indirmek istediğini söyledi.

311
MasterChef'in ünlü yarışmacısı dehşeti yaşadı! "Öldürmeye çalıştılar" diyerek her şeyi anlattı - Sayfa 4

Ünlü şef korku dolu anları sosyal medya hesabı aracılığıyla da açıklayarak şunları söyledi:

411