Masterchef'e veda eden isim belli oldu

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı vardı. Sezonun ilk elemesi olan yarışmada veda eden isim belli oldu. Mavi takımdan bir ismin gideceği son oyunda kesinleşen Masterchef'te veda eden ilk isim jüri tarafından açıklandı.

Masterchef'e veda eden isim belli oldu - Sayfa 1

Masterchef'te bu hafta takım oyunları başladı. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği yarışmada haftanın gülen tarafı kırmızı takım oldu. Hiç kaybetmeyen kırmızı takım böylelikle eleme adayı çıkarmamış oldu. Mavi takımdan ise Hasan ve Fatma hariç bütün yarışmacılar yarıştı.

15
Masterchef'e veda eden isim belli oldu - Sayfa 2

Sezonun ilk eleme gecesinde ilk aşamada yarışmacılara ana ürün olarak beyaz peynir verildi ve yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Bu turu başarı ile geçen ve elenmekten kurtulan isimler sırasıyla Safanur, Tunahan ve Burcu oldu.

25
Masterchef'e veda eden isim belli oldu - Sayfa 3

MasterChef eleme gecesi ikinci aşamasında Hamza, Görkem ve Tahsin’den istenen yemek Danilo şefin imza tabağı idi. Ragiz isimli bu yemeğin detaylarını şeften iyice dinleyen yarışmacılar, bütün yeteneklerini sergiledi ve en yakın tabağı yapmaya çalıştı.

35
Masterchef'e veda eden isim belli oldu - Sayfa 4

İŞTE MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM

Süre sonunda şeflerin tadım yaptığı yemeklerden en başarılı olan Tahsin’in yaptığı oldu. İkinci sırada ise Hamza yer aldı. Gecenin en zayıf tabağını çıkaran Görkem ise MasterChef’te sezonun ilk elenen ismi oldu.

45