MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti

MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. 4 eleme adayından sadece biri yarışmaya veda edecek. Zorlu yarışta kıyasıya rekabet için nefesler tutulurken "MasterChef kim elendi? 3 Aralık Pazar MasterChef'te hangi yarışmacı elendi?" soruları da gündemin en çok merak edilen konusu oldu.

MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti - Sayfa 1

MasterChef eleme heyecanı için nefesler tutuldu. Yeni sistemle yarışmaya devam edecek olan yarışmacılar eleme gecesinde zorlu bir mücadeleye giriştiler. İlk etapta şefler yarışmacılardan ayva ve pembe tane biber konseptli tabaklar çıkarmalarını istediler. İkinci etapta ise yapımı oldukça zor olan uskumru dolması yapıldı.

18
MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti - Sayfa 2

3 ARALIK MASTERCHEF ALLSTAR KİM ELENDİ?
MasterChef Allstar'da bu akşam veda gecesi yaşandı. Yarışmacılardan istenen ilk tabak ayva ve pembe tane biber konsepti ikincisi ise uskumru dolması oldu. Patlaklar ve çatlamalar olmadan uskumruyu doldurmaya çalıştılar. Büyük sabır gerektiren uskumru dolması için en düşük puanı alan MasterChef hayallerine veda etti.

28
MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti - Sayfa 3

MASTERCHEF İLK ETAP PUANLARI
MasterChef eleme heyecanı son hızıyla devam ederken ilk etap tamamlandı. İlk etapta puan sıralaması şu şekilde:
Tolga 19
Eren 18
Esra 20
Dilara 18
İlk etabın en yüksek puanı alan Esra oldu.

38
MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti - Sayfa 4

MASTERCHEF İKİNCİ ETAP PUANLARI
İkinci etapta uskumru dolması yapan yarışmacılar yanına salata ve nar ekşisi ile sunumlarını gerçekleştirdiler. Çatlak çıkarılmamasına özen gösteren yarışmacıların ikinci etap sonrası toplam puanları şu şekilde:
Eren:
Dilara: 38
Tolga: 36
Esra: 38

48