MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti! ‘Ben Saksı Değilim’ tatlısı başını yaktı

MasterChef'e veda eden isim binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Sevilen yarışma programı MasterChef’te kim elendi sorusu bu akşam yanıt buldu. Bu hafta eleme potasında Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara mücadele etti. İşte bu hafta MasterChef'e veda eden sürpriz isim...

MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti! ‘Ben Saksı Değilim’ tatlısı başını yaktı - Sayfa 1

MasterChef’te elenen isim bu akşam belli oldu. Tv8’in fenomen yarışma programı MasterChef’te sona doğru yaklaşıldı. Sezon başı büyük bir heyecanla başlayan MasterChef All Star’da birçok isim elendi. Finale doğru adım adım yaklaşılan MasterChef’te bu akşam Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara elenmemek için kozlarını paylaştı.

16
MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti! ‘Ben Saksı Değilim’ tatlısı başını yaktı - Sayfa 2

10 ARALIK MASTERCHEF’TE BU HAFTA KİM ELENDİ?
MasterChef’te bu hafta yine heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Yarışmanın 10 Aralık Pazar akşamı yayınlanan 175. bölümünde eleme oyunu oynandı. Hafta içi oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında potaya gönderilen 4 isim Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olmuştu. Yarışmacılar eleme gecesinde şeflerin kendilerinden istedikleri tabağı kusursuz şekilde yapmanın yollarını aradı.

26
MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti! ‘Ben Saksı Değilim’ tatlısı başını yaktı - Sayfa 3

Eleme oyununun ilk turunda şefler dört yarışmacının yaptığı yemekleri puanladı. Yapılan puanlama sonucunda Kıvanç 19, Dilara 18, Esra 14 ve Cemre 14 puan topladı. Daha sonra gecenin ikinci oyununa geçildi.

36
MasterChef'e sürpriz yarışmacı veda etti! ‘Ben Saksı Değilim’ tatlısı başını yaktı - Sayfa 4

İkinci turda Somer Şef, yarışmacılardan "Ben Saksı Değilim" tatlısını yapmasını istedi. Yarışmacılar bu zorlu tatlıyı hakkıyla yapabilmek için büyük çaba gösterdi.

46