MasterChef'e damga vurmuştu! Hamza Mercimek böbreklerini kaybettiğini açıkladı!

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, eski sezon yarışmacıları programa katılarak sürpriz yaptı. MasterChef'te geçen yıl yarışan Hamza Mercimek'in ise yarışmada yer almaması merak uyandırdı. Programa görüntülü olarak bağlanan Hamza, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hamza Mercimek, böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını açıkladı. Günde 4 saat diyalize giren Hamza, bu yüzden katılamadığını belirtti. Şef Somer Sivrioğlu da yaptığı paylaşımla Hamza'ya destek verdi.

MasterChef'e damga vurmuştu! Hamza Mercimek böbreklerini kaybettiğini açıkladı! - Sayfa 1

MasterChef 2021 yarışmacısı Hamza Mercimek, eski sezon yarışmacılarının yer aldığı bölüme katılmayarak kafaları karıştırdı. Hamza Mercimek'in neden bölüme katılmadığı ortaya çıktı.

114
MasterChef'e damga vurmuştu! Hamza Mercimek böbreklerini kaybettiğini açıkladı! - Sayfa 2

DİYALİZE GİRİYOR
Ekranlarda görünmemesiyle dikkatleri çeken Hamza yeni bölüme görüntülü bağlanarak böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını açıkladı.

214
MasterChef'e damga vurmuştu! Hamza Mercimek böbreklerini kaybettiğini açıkladı! - Sayfa 3

Böbreklerini kaybetmesi sebebiyle günde 4 saat diyalize giren Hamza, bu yüzden katılamadığını belirtti.

314
MasterChef'e damga vurmuştu! Hamza Mercimek böbreklerini kaybettiğini açıkladı! - Sayfa 4

"ANNEM BANA CAN VERECEK"
Hamza, ''Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak. '' dedi.

414