MasterChef'e damga vuracak isim belli oldu! Yaptıklarıyla jüriyi şaşırttı!

MasterChef Türkiye 2020'nin 22 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümüne, elemeye katılan Emel Günoğlu damga vurdu. Yarışmanın elemelerine iki ayrı yemekle gelen Emel, jürinin itirazları sonucunda birini seçmek zorunda kaldı. MasterChef yarışmacısı Emel daha sonra ise söylediği şarkıyla şeflere eğlenceli anlar yaşattı.

MasterChef'e damga vuracak isim belli oldu! Yaptıklarıyla jüriyi şaşırttı! - Sayfa 1

TV8'de yeni sezonuyla yayınlanmaya başlayan yemek yarışması MasterChef Türkiye'de, ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yarışmacı seçmelerine devam ediyor.

Yarışmanın son bölümünde yine eğlenceli anlar yaşandı.Yarışmacı adaylarından Emel Günoğlu, yaptığı iki yemek ve yanında getirdiği şerbetle dikkat çekti.

110
MasterChef'e damga vuracak isim belli oldu! Yaptıklarıyla jüriyi şaşırttı! - Sayfa 2

Neşeli karakteriyle yarışmaya damga vuran Emel stüdyoya ilk girdiği andan itibaren yaptığı her hareketiyle jüriyi şaşırttı.


210
MasterChef'e damga vuracak isim belli oldu! Yaptıklarıyla jüriyi şaşırttı! - Sayfa 3

JÜRİDEN EMEL'E SÜRPRİZ! STÜDYOYU TERK ETTİLER

Yarışmaya ekşili semiz otu ve et yemekleriyle katılan Emel, evde yaptığı şerbeti de jüriye ikram etti. Ancak ünlü şefler şerbeti kendisinin yapıp yapmadığına emin olamadı. Bunun üzerine cep telefonunda videoyu göstermek isteyen yarışmacı dışarıya çıktı.

310
MasterChef'e damga vuracak isim belli oldu! Yaptıklarıyla jüriyi şaşırttı! - Sayfa 4

Şefler ise yarışmacıya sürpriz yapmak için tabakları da alarak stüdyodan çıktı. Emel Günoğlu ise geri döndüğünde yemekleri ve jüriyi göremeyince büyük şaşkınlık yaşadı.


410