MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu…

MasterChef Türkiye’nin ekranlara gelen son bölümünde, eleme heyecanı yaşandı. Kritik eleme gecesi kapsamında 2 aşamalı oyun oynandı. Burak Kaya, Serpilay, Tayfun, Yağız, Büşra ve Metin kritik oyunda başarılı olmak ve potadan çıkarak 1 hafta daha yarışmak amacıyla tezgah başında tüm hünerlerini gösterdi. Hazırlanan yemekler Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından tadıldı. Şeflerin kararı sonucu ise MasterChef'e veda eden isim belli oldu. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi?

MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu… - Sayfa 1

MasterChef Türkiye’nin Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde yeni bir veda yaşandı. Geceye 2 etaplı kritik eleme oyunu damgasını vurdu. Jüri koltuğunda oturan Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin liderliğinde TV8 ekranlarında gerçekleşen kritik eleme gecesinde eleme potasında yer alan Fatma Nur, Barış, Yağız, Büşra ve Tolga arasından biri bu hafta MasterChef'te elenen isim oldu. Kritik eleme gecesinde MasterChef'e veda eden kim oldu öğrenmek isteyenler ise "MasterChef kim elendi, kim gitti?" sorularına yanıt arıyor. İşte tüm soruların yanıtları ve yarışmadan son dakika detaylar…

119
MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu… - Sayfa 2

Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında uzun yıllar boyu yayınlanan MasterChef Türkiye aşçılık yarışmasının 20 Kasım 2022 Pazar günü ekranlara gelen son bölümünde geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunu ve eleme adayı seçimleri sonrasında Fatma Nur, Barış, Yağız, Büşra ve Tolga arasından biri elenerek bu hafta MasterChef'te elenen yarışmacı oldu.

219
MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu… - Sayfa 3

TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışma MasterChef Türkiye son bölümde kritik eleme gecesi kapsamında jüri Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin liderliğinde 2 aşamalı eleme oyunu oynandı. Eleme adayları kritik oyunda başarılı olmak ve potadan çıkarak 1 hafta daha yarışmak amacıyla tezgah başında tüm hünerlerini gösterdi.

319
MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu… - Sayfa 4

MasterChef Türkiye yarışmasının 2022 sezonunun sonlarına giderek yaklaşılan şu günlerde kritik öneme sahip olan eleme oyununda eleme adayları Fatma Nur, Barış, Yağız, Büşra ve Tolga, jüri tarafından verilen ana ürünle en yaratıcı ve lezzetli yemeği çıkarmak için kendilerine verilen sürenin sonunda tadım değerlendirmesi için ürünlerini Mehmet, Danilo ve Somer şeflere sundu.

419