MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Somer Şef de gözyaşlarını tutamadı…

MasterChef Türkiye’nin ekranlara gelen son bölümünde, eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyu oynanan dokunulmazlık oyunu ve eleme adayı oylamaları sonrasında potaya giren Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga arasında kritik eleme oyunu mücadelesi verildi. Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin liderliğinde oynanan kritik eleme oyunu mücadelesinde başarısız olan yarışmacı bu hafta MasterChef'e veda eden yarışmacı oldu. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi?

MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Somer Şef de gözyaşlarını tutamadı… - Sayfa 1

MasterChef Türkiye’nin Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde yeni bir veda yaşandı. Geçtiğimiz hafta boyunca oynanan takım oyunlarında başarısız takımlarda yer alarak potaya giren Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga arasında oynanan 2 aşamalı oyunda en az bireysel puanı alan isim bu hafta MasterChef'e veda eden isim oldu. Kritik eleme gecesinde MasterChef'e veda eden kim oldu öğrenmek isteyenler ise "MasterChef kim elendi, kim gitti?" sorularına yanıt arıyor. İşte tüm soruların yanıtları ve yarışmadan son dakika detaylar…

120
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Somer Şef de gözyaşlarını tutamadı… - Sayfa 2

27 Kasım 2022 Pazar günü Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde eleme adayları Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga arasında kritik eleme oyunu mücadelesi yaşandı.

220
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Somer Şef de gözyaşlarını tutamadı… - Sayfa 3

TV8 ekranlarında yayınlanan kritik eleme oyununun ilk aşaması için Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga'dan, Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından seçilen mor patates ana ürünüyle yaratıcılık yemeği hazırlamaları istendi.

320
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Somer Şef de gözyaşlarını tutamadı… - Sayfa 4

Kritik eleme oyununda jüri şefler tarafından eleme adaylarına verilen süre sonunda tadım değerlendirmesi için hazırlanan yemekler Mehmet, Danilo ve Somer Şeflere takdim edildi.

420