MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kritik gecede beklenmedik eleme…

MasterChef Türkiye'nin 9 Ekim 2022 Pazar günü ekranlara gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme turunun ilk aşamasında Gamze, Metin ve Tayfun yukarı çıktılar. İkinci aşamada da son üçe kalan Tolga, Burak ve Şule, Somer Şef'in tabağı olan Samke Hara yemeğini yaptılar. Ardından ise bir isim yarışmaya ve hayallerine veda etti.

MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kritik gecede beklenmedik eleme… - Sayfa 1

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde kritik eleme gecesi heyecanı yaşandı.

113
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kritik gecede beklenmedik eleme… - Sayfa 2

Eleme adayları olan Metin, Tolga, Gamze, Tayfun, Burak Revanbahş ve Şule arasından birisi Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan 2 aşamalı eleme adayı oyunu sonucunda bu hafta MasterChef'e veda eden yarışmacı oldu.

213
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kritik gecede beklenmedik eleme… - Sayfa 3

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de son hafta yapılan dokunulmazlık oyunu mücadelesi ve eleme adayı oylamalarının ardından eleme adayı seçilerek potaya giren yarışmacılar şöyle oldu:

METİN

TOLGA

GAMZE

TAYFUN

BURAK REVANBAHŞ

ŞULE

313
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kritik gecede beklenmedik eleme… - Sayfa 4

MASTERCHEF ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?

MasterChef Türkiye eleme gecesindeki kritik eleme oyununun ilk aşamasında Mehmet, Danilo ve Somer şefler yaptıkları tadım değerlendirmesi sonucu 3 yarışmacıyı potadan çıkararak elenmekten kurtardı.

413