MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilmişti! Yeni adresi belli oldu

Yıllar önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı'nın yarışmadan diskalifiye edildiğini duyurduğu MasterChef Uğur'un yeni adresi belli oldu.

MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilmişti! Yeni adresi belli oldu - Sayfa 1

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz, sosyal medya paylaşımları nedeniyle, diskalifiye edilmişti. MasterChef Uğur diskalifiye haberini, Acun Ilıcalı kişisel sosyal medya hesabından duyurmuştu.


110
MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilmişti! Yeni adresi belli oldu - Sayfa 2

Olayın ardından yarışma gecesi Somer Şef, "Sosyal medyada çıkan haberlerin ardından yarışmaya devam etmemenin doğru olacağını düşündük" dedi. Somer Şef daha sonra Uğur'a görüşlerini sordu.


210
MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilmişti! Yeni adresi belli oldu - Sayfa 3

Gözyaşlarıyla son sözlerini söyledi ve özür diledi

Uğur Yılmaz, sosyal medyada yazdıklarından dolayı çok üzgün olduğunu söylerken gözleri doldu. "O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben" diyen Uğur, o dönem ailemle sorunlarım vardı, kötü sözler söyledim. Hata ettim, pişmanım. Sizin önünüze böyle bir şekilde geldiğim için çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.


310
MasterChef Türkiye'den diskalifiye edilmişti! Yeni adresi belli oldu - Sayfa 4

'Aramızdan ayrılacaksın'

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya da, "Sosyal medyada maksadını aşan paylaşımlar nedeniyle aramızdan ayrılacaksın. Benim de yetişkin çocuklarım var, ne olduğunu biliyorum. Ergenlikte daha çok dikkat etmek lazım" diye konuştu.


410