Televizyon
21 Ara 2019 09:26 Son Güncelleme: 21 Ara 2019 09:33

MasterChef Türkiye'de kim elendi? İşte finale kalan yarışmacılar...

MasterChef'te bir isim daha elendi ve yarışmada sadece 4 kişi kaldı. Zorlu eleme oyunu öncesinde yarışmacılar Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Acun Ilıcalı, Murat Boz, Saadet Özsırkıntı'dan oluşan takıma karşı yarıştı.

MasterChef’te bir eleme gecesi daha geride kaldı, Ekin, Batuhan ve Alican’ın eleme potasında elenen yarışmacı olmamak için yarıştığı gecede ünlüler masası eğlenceli dakikalar yaşattı. MasterChef’te ünlüler takımında Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Acun Ilıcalı, Murat Boz, Saadet Özsırkıntı yer aldı, Beyazıt Öztürk takımın kaptanlığını üstlendi.

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef’te eleme yarışmasında potadaki isimler perde pilavı yaptı. Fırında hassas şekilde pişmesi gereken perde pilavını en kötü yapan isim olan Batuhan yarışmadan elendi. Alican ise son finalist oldu.

FİNAL ŞEKİLLENİYOR

Eleme potasındaki üç yarışmacı arasında oynanan eleme oyunu sonrasında MasterChef’te finale kalan son iki kişi belirlendi. Hafta içi finale kalan iki kişi Güzide ve Cemre olmuştu. Eleme oyununda Ekin, en başarılı tabağı yapan kişi olurken Alican MasterChef’te finale kalan son kişi oldu. Böylece 2019 MasterChef Türkiye finalistleri Cemre, Güzide, Ekin ve Alican oldu.