Televizyon
06 Kas 2019 08:53 Son Güncelleme: 06 Kas 2019 09:54

MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye yarışması 42. son bölümüyle ekrana geldi. MasterChef'in son bölümünde mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nda dokunulmazlık için mücadele ettiler.

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 42. yeni bölümüyle ekrana geldi. MasterChef Türkiye'nin son bölümünde dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları belli oldu. MasterChef bu hafta Edirne'de Mimar Sinan tarafından yapılan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'ndan yayın yaptı. Kırkpınar şampiyonu pehlivanlar için yarışmacılar, şeflerin istedikleri çene çarpan çorbası, pırasa böreği, ciğer sarma, fırında kuzu kol kapama yemeklerini ve trileçe tatlısını yaptılar. Pehlivanların tadımları sonrasında ise dokunulmazlığı kaybeden takım belli oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Pehlivanlar için hazırlanan yüksek protein değerine sahip ve Trakya bölgesi yemeklerinden oluşan menüyü, yarışmacılar bir saat içinde tamamlamaya çalıştı. Yemeklerini yetiştirmek için adeta koşturan yarışmacılar, 1 hafta daha kendilerini garanti altına alabilmek için dokunulmazlık oyununda adeta ter döktüler. Pehlivanların yemekleri yedikten sonra değerlendirme yaptı. Oylama sonucunda ise bu hafta ilk dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı. Mavi takımdan iki isim ise elemeye kaldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Takım dokunulmazlığını kaybeden mavi takımda yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Danilo Şef'in istediği deniz ürünleri tabağına en yakın yemeği yapan yarışmacı olan Kıvanç bireysel dokunulmazlığı kazandı.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Kıvanç ilk eleme adayı olarak Mustafa'nın ismini söyledi. Takımda yapılan oylama sonucunda ise Suna ve Yasin 4'er oy aldı. Takım kaptanı Cemre ise iki isim arasından Suna'yı eleme potasına gönderdi. Böylece haftanın ilk eleme adayları Mustafa ve Suna oldu.